Palvelut

Täyden palvelun taksiyhtiö

Rillas Oy tarjoaa korkealaatuista taksipalvelua aina asiakkaidemme tarpeen mukaan kaikkina vuorokauden aikoina. Koulutettu, ammattitaitoinen ja palveleva henkilökuntamme huolehtii tilauksestasi täsmällisesti ja ammattitaitoisesti. Luotamme laatuun myös modernissa ja hyvin varustellussa ajoneuvokalustossamme. Takseja yhtiössä on seitsemän, joista viisi on OTAXI -välityksessä. Kaikki taksimme ovat uusimman Euro 6 -päästöluokituksen mukaisia.

Monipuoliset kuljetukset

Haluamme vastata asiakkaidemme erilaisiin kuljetustarpeisiin, joten myös ajoneuvokalustomme on räätälöity siten, että kaikenlaiset kuljetukset onnistuvat.

Käytämme kuljetuksiin mm. seuraavia ajoneuvoja

LEXUS ES 300, hybridi, sedan, 1+4 hlö
Toyota Camry hybridi, sedan, 1+4 hlö
6 kpl Mercedes-Benz Sprinter, 1+8,
inva-varusteltu,

Mikään kuljetus ei ole meille ylivoimainen

Muista mainita ennakkoon tilatessasi mikäli matkustat pyörätuolissa tai jos matkassasi on esim. eläimiä tai polkupyörä.

Pientavarakuljetukset hoidamme taksikalustolla. Arvonlisävero on tavarakuljetuksissa 24%.

Edustusajossa tarjoamme parastamme. Kalustona silloin on musta OTAXI-VIP Mercedes E-sedan ja kuljettajamme palvelee sinua mustassa puvussa. Halutessasi taksikupu voidaan irroittaa.

Kela-vakiotaksiasiakkaana asiointi

Kela-vakiotaksiasiakkaana voit sopia kanssamme suoraan kuljetuksista ja huolehdimme kyytien tilaukset Kelalta puolestasi. Vakiotaksiasiakkaana sinulla on myös mahdollisuus omavastuiden laskuttamiseen. Katso ohesta lisätietoa vakiotaksioikeudesta www.kela.fi/vakiotaksiasiakkuus

Kuljetuspalvelut yrityksille ja yhteisöille

Yrityksille ja yhteisöille pystymme tarjoamaan laadukasta kuljetuspalvelua kilpailukykyiseen hintaan. Kysy tarjousta

Maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Yleisimmät luottokortit, Taksikortit, Kaupunkien/kuntien maksusitoumukset, Vakuutusyhtiöiden laskutus, Kelan maksusitoumus, Laskutus